skip to Main Content

Voedingsonderwijs op jouw school?

Als basisschooldirecteur wil je dat de kinderen zich goed voelen, zodat ze optimaal kunnen presteren op school. Voeding en leefstijl hebben hier invloed op. Met ons aanbod leren kinderen, leerkrachten en ouders over een leefstijl die energie geeft, gezondheid oplevert en voor blije kinderen zorgt!

Deel jij onze wens voor jouw basisschool?

Zie je ook dat kinderen steeds zwaarder worden? Dat het concentratievermogen afneemt? En dat leerproblemen lijken toe te nemen? Is er veel onduidelijkheid over goede voeding bij ouders en het team? Heb je vragen over jullie voedingsbeleid?

Wendy Kindervoedingscoach In De Keuken

Wij bieden een vooruitstrevend en compleet pakket voor jouw basisschool!

Leerkrachten, ouders en de kinderen worden bewust van de rol van gezonde voeding. De kinderen zullen energieker, vrolijker en met meer concentratie in de klas zitten en beter tot leren komen. Wij bieden een compleet pakket aan, met een interactieve presentatie in het team, een ouderavond, lesaanbod in de klas voor alle leerjaren, maar ook begeleiding bij het voedingsbeleid en het opzetten en onderhouden van een moestuin.

Wat zijn de resultaten van ons project?

  • Gedragsproblemen in de klas verminderen
  • Goede voeding is het nieuwe normaal
  • Ouders weten wat juiste voeding is voor hun kinderen
  • Concentratie verbetert
  • Docenten voelen zich fitter
  • Kinderen zijn minder ziek en afwezig
  • Betere schoolresultaten
  • Kinderen zijn bewust van hun lichaam en de signalen die het geeft.

Ons project is in ontwikkeling, maar neem bij interesse graag contact met ons op over de deelprojecten of pilots die wij draaien!

reviews

Wat klanten vinden

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine