Ga naar hoofdinhoud

Breinkidz

Natuurlijk Breingezondheid & AD(H)D coach

Door middel van aanpassingen in voeding en leefstijl kan ook jouw kind zich weer beter concentreren!

Breinkidz

Zie je ook dat je kind moeite heeft met concentreren, onrustig is of juist somber? Is er sprake of een vermoeden van AD(H)D of autisme?

Het is heel belangrijk om goed voor het brein te zorgen voor nu én in de toekomst. Dit is niet gemakkelijk in de huidige maatschappij! Want hoe doe je dit? Op internet lees je tegenstrijdige informatie en bij de huisarts kom je ook niet veel verder.

Wil jij weten hoe de darmen met het brein communiceren, hoe voeding ons welzijn beïnvloedt, wat helpende supplementen zijn, en wat ondersteunende voeding en leefstijl is?

Wil jij dat jouw kindje zich weer prettig in zijn lijf voelt? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

5 Pijlers Breinkidz

Traject Breinkidz

Heb je al van alles geprobeerd? Maar nog niet naar leefstijl en voeding gekeken?

Bij Breinkidz leren jij èn je kind precies welke voeding en leefstijl helpend is voor het brein. Aan de hand van 5 pijlers stellen we een persoonlijk voedings- en suppletie adviesplan op. En met praktische handvaten kun je de adviezen direct toepassen binnen het gezin!

Zo kun je naast of aansluitend aan een regulier traject mooie stappen maken naar een positieve breinontwikkeling voor nu en in de toekomst.

Wat levert Breinkidz op?

  • Een betere concentratie
  • Minder gedragsproblemen
  • Verbeterde nachtrust
  • Een rustiger hoofd
  • Een positiever zelfbeeld
  • Een betere eter

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

  • Een goede ontlasting
  • Een gezonde huid
  • Een rustige buik
  • Veel nieuwe kennis
  • Inspiratie & motivatie

Kan het brein van jouw kind wel wat ondersteuning gebruiken?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of vul het contactformulier in.

reviews

Wat klanten vinden

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op