Skip to content

Breinkidz

AD(H)D traject

Ga weer aan het stuur staan van de breingezondheid van jouw kind! Leer wat je kunt doen om te voorkomen dat jouw kind AD(H)D medicatie nodig heeft.

Breinkidz

Medicijnen voor je kind, dat wil je écht niet!

Je staat op het schoolplein en hoopt dat de dag goed verlopen is. Als de kinderen en docenten naar buiten komen zie je al dat de docent aan het zoeken is. Zijn ogen blijven rusten op jou, en met lood in je schoenen, loop je zijn kant uit…

Allerlei aanpakken heb je al geprobeerd, ook in overleg met school. Medicatie lijkt steeds onvermijdelijker. Je hebt zelfs al gezocht op voeding aanpassingen, maar een strikt dieet zie je echt niet zitten.

Je weet dat suiker een boosdoener is, maar het is onmogelijk  om dit helemaal te vermijden. Verschillende pogingen hebben tot frustratie geleidt en eigenlijk voel je je onzeker of het wel de juiste weg is.

Ik snap het, en ik voel het. Maar stel je eens voor dat...

 • jouw kind weer vriendjes mee naar huis neemt.
 • de docent zijn duim naar je opsteekt omdat het zo goed ging.
 • je kind weer vrolijk uit bed stapt en zin heeft in de dag.
 • je kind niet meer klaagt over buikpijn.
 • je kind heerlijk in slaap valt en jullie weer een avond samen hebben.
 • je kind nadenkt voor hij tot actie overgaat.
 • het lukt huiswerk te maken zonder dat jij álles uit de kast moet trekken.
 • de schoolresultaten mee verbeteren, zodat je kind op zijn eigen niveau kan presteren.

Echt mogelijk
Geloof me, dit is echt mogelijk. Want met de juiste aanpassingen en kennis is het mogelijk om AD(H)D klachten te verminderen. Zodat ook jouw kind zich weer blij, gelukkig en ontspannen voelt zonder medicijnen. En jij ook!

Als je drive om te zorgen voor een gezond brein voor jouw kind voor nu én in de toekomst groot is, dan ben je hier aan het juiste adres.

Ja, ik wil hiermee aan de slag!

Plan hier direct een gratis kennismaking in.

Want in Breinkidz leer jij:

 • Welke voedingsstoffen het lichaam van jouw kind nodig heeft en hóe je die het beste kunt aanvullen.
 • Welke voedingsstoffen niet helpend zijn bij de AD(H)D van jouw kind.
 • Wat je kunt doen om de concentratie van je kind te verbeteren.
 • Hoe je samen met je kind heerlijk kunt ontspannen en hoe belangrijk dit is!
 • Wat je kunt doen om de slaap van je kind te optimaliseren.
 • Hoe je je kind weer in beweging krijgt.
 • Wat je kunt doen om verslavingsgedrag te verminderen of te voorkomen.
 • Hoe je je kind kan helpen zich weer fijn en rustig te voelen.
 • Hoe je bij school, de huisarts en de specialist kunt vertellen over het proces waar je in zit en wat je hiervoor nodig hebt van de ander.

YES! Dit wil ik, vertel me meer.

Quick Fix

Let op! Dit is geen Quick Fix, dit is een duurzaam cadeau voor jou, je kind en de rest van je gezin. Jullie doorlopen samen dit proces naar een leefstijl die helpend is voor het brein van je kind met AD(H)D voor nu en in de toekomst. Je kind met AD(H)D diagnose voelt zich geen uitzondering want jullie doen dit samen en integreren de adviezen in het gezin.

Wil je een Quick Fix? Dan grijp je naar het medicijn, maar is deze oplossing ook duurzaam? En als je last hebt van bijwerkingen wat voor effect heeft dit dan op je leven? En wat is eigenlijk het lange termijn effect? Met mijn begeleiding kies je voor een duurzame aanpak en kun je voorkomen dat er medicatie nodig is of zal er vele male minder medicatie nodig zijn doordat voeding en leefstijl op orde is. Ik zorg voor duidelijke informatie en dat jij beslagen ten ijs komt als je weer op school of bij de huisarts zit. Daarnaast zorg ik voor praktische aanpassingen die écht goed te doen zijn binnen een gezin en voor iedereen zorgt voor een gezondheid boost!

Wat als je nu niet kiest voor Breinkidz?
De gedragsproblemen en verminderde concentratie van je kind blijft hetzelfde. Beroerde nachten, veel ruzies en strijd. Ongeruste docenten, weinig vriendjes. Veel zorgen over je kind, lukt het om school af te ronden? Een baan te vinden, hadden we nu toch maar…

Ik wil hier meer over weten!

Plan nu een vrijblijvende kennismaking

“Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Wendy begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.”

– Meike 

Transparantie

Transparantie vind ik belangrijk

We hebben altijd eerst een vrijblijvende kennismaking. Ieder lichaam is anders, maar voor ieder lichaam geldt dat een natuurlijke manier van voeden helpt om de gezondheid te verbeteren. Hierin krijg je enorm veel tools om mee aan de slag te gaan. In kleine stapjes lukt het vrijwel ieder gezin om dit op te pakken.

Mochten er life events plaats vinden waardoor we het traject moeten pauzeren dan bespreken we de mogelijkheden.

Tijdens de start ben ik transparant over mogelijke kosten van supplementen, ontlasting onderzoek, of opvolgend bloedonderzoek.

Na het Breinkidz traject;

 • weet jouw kind wat helpt om rustig te worden en te ontspannen.
 • maak jij maaltijden die helpend zijn voor een kalm brein en rustige buik.
 • weet je wat de oorzaken zijn van de AD(H)D van jouw kind.
 • heb je de tools die je kunt gebruiken om de AD(H)D te verminderen.
 • is de algehele gezondheid verbetert.
 • is jouw kind trots op de positieve eigenschappen die AD|(H)D met zich meebrengt.

Met als resultaat: De AD(H)D van je kind is verminderd en medicijnen zijn niet nodig!

YES! Dit wil ik, laten we een afspraak maken. 

5 Pijlers Breinkidz

Wat doen we tijdens het Breinkidz traject?

Bekijk hieronder de inhoud van het traject en de verschillende consults.

Na een fijne online kennismaking gaan we van start! In het gehele traject word je door mij begeleid. We starten dit 6 maanden durende traject met een intakeformulier en een voedingsdagboek bijhouden. Als ik dit heb ontvangen volgt er een kort gesprek, waarna ik het adviesplan ga schrijven. In dit groeidocument komen de doelen te staan en volgt een supplementenadvies.

Gedurende het traject ontvang je van mij diverse e-learnings/video’s om zelfstandig door te nemen. Als ook handige hand-outs om mee te nemen bij bezoek aan de huisarts of specialist.

In consult 1 bespreken we het adviesplan en de vervolgstappen. In deze maand ga je ook bloed af laten nemen op mogelijke voedingsstoftekorten en voedselgevoeligheden. Optioneel is een ontlasting onderzoek, dit wordt besproken in consult 1.

Wanneer de uitslag binnen is van de onderzoeken maak ik een persoonlijk voedingsadvies voor je kind en een weekmenu dat toepasbaar is voor het hele gezin. Het voedingsadvies en de praktische toepassing ervan bespreken we in consult 2.

Na het 2e consult kunnen jullie lekker aan de slag met voedingsaanpassingen en de aanbevolen supplementen.

In het 3e consult gaan we in op de maaltijdsamenstelling en snacks.

Als de voeding op orde is zoomen we via e-learnings in op een fijn slaappatroon en het belang van beweging en ontspanning. Met fijne oefeningen om ook samen met je kind te ontspannen! Dit werken we uit in het 4e consult. We maken een plan op deze gebieden die bij jullie gezin past. Je ontvangt video’s met fijne yoga en ademhalingsoefeningen.

Het 5e en afsluitende consult volgt 6 maanden na de start zodat we kunnen evalueren hoe de aanpassingen zijn verlopen. En waar eventueel nog bijgestuurd zal moeten worden.

reviews

Wat klanten vinden

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Ze begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met
voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot
stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één
keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook
natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Wendy begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met voedingsadvies op een manier die past. We hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde doelen voor onze consultaties opgesteld en Wendy was niet alleen geïnteresseerd in inzicht in de gezondheid van onze zoon, maar ook in zijn persoonlijkheid. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Meike

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op