skip to Main Content

Streven naar gezondheid op de sportvereniging

Ook op jouw sportclub een gezonde leefomgeving!

Voor sportverenigingen

Mogelijk zie je het om je heen, de algehele gezondheid van mensen gaat achteruit. Veel volwassenen hebben een chronische aandoening en steeds meer kinderen ontwikkelen leefstijl gerelateerde aandoeningen als diabetes type 2 of leververvetting. Hoe mooi zou het zijn als de leden van je club die ervoor kiezen om te sporten dit in een gezonde omgeving kunnen doen. Maar hoe pak je dit aan? Waar moet je beginnen en hoe zullen de leden reageren?

Een toekomstbestendig plan voor uw sportvereniging!

Samen maken we een passend plan voor uw sportvereniging. We bekijken het huidige aanbod van waaruit we aanpassingen gaan maken. Ik denk met jullie mee en reik verschillende alternatieven aan. Ik deel met jullie de overwegingen bij de keuze voor een produkt. Deze overwegingen maak ik altijd op basis van het streven naar gezondheid en ik werk volledig onafhankelijk. Samen maken we een toekomstbestendig plan voor uw sportvereniging.

Ook is een interactieve presentatie mogelijk met nadere toelichting voor leden en/of bestuur.

Dit is het resultaat

  • Positief effect op de gezondheid van de leden.
  • Sportprestaties zullen verbeteren.
  • Het voedsel en dranken aanbod sluit beter aan bij de doelstellingen van de club.
  • De club werkt mee aan een gezonde generatie in 2040
  • De club helpt mee aan het creĆ«ren van een gezonde leefomgeving voor kinderen.

Kunnen jullie als sportvereniging wel wat hulp gebruiken?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of vul het contactformulier in.

reviews

Wat klanten vinden

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline