Skip to content

Voedingscoach voor kind en gezin

Als ouder wil je het beste voor je kind. Je wilt dat ze blij en gelukkig groot worden en vooral in goede gezondheid. Maar hóe bereik je dat? Ik kan je helpen! Tijdens mijn begeleiding leer je wat jouw kind nodig heeft om weer in balans te komen.

De juiste voedingstoffen

Wanneer je een kinderlijf geeft wat het nodig heeft, zie je dat processen in het lichaam weer goed gaan verlopen. Er ontstaat weer energie en focus en de blijheid keert terug. Ik leer je alles over de juiste voedingsstoffen die een (kinder)lijf nodig heeft. Hier heeft het hele gezin hun hele leven profijt van! Heeft je kind AD(H)D? Kijk dan verder bij mijn Breinkidz traject.

Rauwkost Bord

Jij wilt toch ook….

  • de gezelligheid aan tafel terug?
  • weten wat juiste producten zijn en hoe je de etiketten kunt lezen?
  • meer weten over de kracht van voeding?
  • weten wat joúw kind nodig heeft?
  • weten hoe je op een positieve manier met eten om kunt gaan?
  • weten hoe je gewoontes binnen je gezin kunt doorbreken?
  • werken aan een gezonde leefstijl met je gezin?
  • een duidelijk voedingsplan voor jullie gezin?

Hier wil ik meer over weten!

Plan hier direct een gratis kennismaking.

Breinkidz

Wil je weten hoe de darmen met het brein communiceren, hoe voeding ons welzijn beïnvloedt? Wat helpende supplementen zijn, en wat ondersteunende voeding en leefstijl is?

Wil je dat jouw kind zich weer prettig in zijn lijf voelt? Wacht dan niet langer en leg samen met mij de basis voor een gezond lichaam, voor nu èn in de toekomst!

Neem contact met mij op! Of plan hier direct een gratis kennismaking in.

Kinderen In De Groei

En wil jij graag dat je kind weer zorgeloos, blij en energiek in het leven staat?

Zet nu de eerste stap voor de toekomst van je gezin zodat jullie samen leren hoe je duurzaam gezond kunt leven! Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

reviews

Wat klanten vinden

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Wendy begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met voedingsadvies op een manier die past. We hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde doelen voor onze consultaties opgesteld en Wendy was niet alleen geïnteresseerd in inzicht in de gezondheid van onze zoon, maar ook in zijn persoonlijkheid. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Meike

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Ze begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met
voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot
stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één
keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook
natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op