Skip to content

Wijs in Voeding op jouw kinderdagverblijf of BSO?

Wil je ook onafhankelijke informatie over echte voeding?

Zie je ook dat kinderen steeds zwaarder worden? Dat het concentratievermogen afneemt? Is er veel onduidelijkheid over goede voeding bij ouders en het team? Heb je vragen over jullie voedingsbeleid?

Kindervoeding Basisschool

Ontwikkelen voedingsbeleid & organiseren van workshops en ouderavonden

Welke invloed heeft voeding op het welzijn, concentratie en weerstand van kinderen? Wij verzorgen een voedingsbeleid van product tot en met leuke activiteiten rondom voeding. Wij bieden ouderavonden en workshops rondom verschillende thema’s gericht op natuurlijke voeding.

Met thema’s zoals

 • Natuurlijke voeding in de kinderopvang
 • Trakteren kun je leren
 • Voeding voor het Brein

Wat zijn de resultaten van het Wijs in Voeding beleid op kinderdagverblijf of BSO?

 • Ouders weten wat juiste voeding is voor hun kinderen
 • Goede voeding is het nieuwe normaal
 • Veel inspiratie om meer variatie in voeding te brengen
 • Kinderen krijgen meer voedingsstoffen binnen
 • Gedragsproblemen op de groep verminderen
 • Concentratie verbetert
 • Kinderen zijn minder ziek en afwezig
 • Tevreden ouders

Wil je meer weten over het Wijs in Voeding op BSO of kinderdagverblijf aanbod? Laten we een (digitaal) kopje thee drinken.

reviews

Wat klanten vinden

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Wendy begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met voedingsadvies op een manier die past. We hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde doelen voor onze consultaties opgesteld en Wendy was niet alleen geïnteresseerd in inzicht in de gezondheid van onze zoon, maar ook in zijn persoonlijkheid. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Meike

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Ze begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met
voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot
stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één
keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook
natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op