Ga naar hoofdinhoud

Wijs in Voeding op jouw school of kinderdagverblijf?

Als basisschooldirecteur of leidinggevende wil je dat de kinderen zich goed voelen, zodat ze optimaal kunnen presteren op school. Voeding en leefstijl hebben hier invloed op. Met ons aanbod leren ouders meer over een leefstijl die energie geeft, gezondheid oplevert en voor blije kinderen zorgt!

Wil je ook onafhankelijke informatie over echte voeding?

Zie je ook dat kinderen steeds zwaarder worden? Dat het concentratievermogen afneemt? En dat leerproblemen lijken toe te nemen? Is er veel onduidelijkheid over goede voeding bij ouders en het team? Heb je vragen over jullie voedingsbeleid?

Lunchtrommel

Wij bieden een interactieve ouderavond of workshop voor jouw basisschool of kinderdagverblijf.

Ouders worden bewust van de rol van gezonde voeding. Welke invloed heeft voeding op het welzijn, concentratie en weerstand van je kind? Wij bieden ouderavonden en workshops rondom verschillende thema’s gericht op natuurlijke voeding. Thema’s zoals “Een gezonde lunchtrommel”, “Trakteren kun je leren”, “Voeding voor het Brein”.

Wat zijn de resultaten van het delen van onze onafhankelijke informatie?

  • Ouders weten wat juiste voeding is voor hun kinderen
  • Goede voeding is het nieuwe normaal
  • Veel inspiratie om meer variatie in voeding te brengen
  • Kinderen krijgen meer voedingsstoffen binnen
  • Gedragsproblemen in de klas verminderen
  • Concentratie verbetert
  • Kinderen zijn minder ziek en afwezig
  • Betere schoolresultaten
Wijs In Voeding Team

Ons project is in ontwikkeling, maar neem bij interesse graag contact met ons op over de deelprojecten of pilots die wij draaien!

reviews

Wat klanten vinden

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Wendy begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met voedingsadvies op een manier die past. We hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde doelen voor onze consultaties opgesteld en Wendy was niet alleen geïnteresseerd in inzicht in de gezondheid van onze zoon, maar ook in zijn persoonlijkheid. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Meike

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op