Skip to content

Waarom Wendy Kindervoedingscoach?

Waarom Wendy Kindervoedingscoach?

Omdat ieder kind het verdient om op te groeien tot een gezonde volwassene. Voeding en leefstijl zijn hierin een belangrijke schakel.

Voedingscoach voor kind en gezin

Vanuit Wendy Kindervoedingscoach ondersteun ik jou op weg naar een gezin met kinderen die energiek, fit en blij opgroeien tot een gezonde volwassene.

Naar het traject
5 Pijlers Breinkidz

Breinkidz

Als Natuurlijk AD(H)D en breincoach bied ik een pakket van leefstijl en voedingsadvies waardoor het brein van jouw kindje weer in zijn kracht wordt gezet!

Naar het traject

Wijs in Voeding

Vanuit Wijs in Voeding streven wij naar een generatie die weer weet wat de kracht van voeding is. Wij geven interactieve ouderavonden en workshops rondom natuurlijke voeding voor kinderen.

Meer informatie?
Wijs In Voeding Team

“In 2040 staat er een generatie die weer bewust is van de kracht van voeding voor een gezond lichaam.”

Kunnen jullie als gezin, kinderdagverblijf of basisschool wel wat hulp gebruiken?

Aarzel niet en neem contact op voor de mogelijkheden.

Mijn opleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO en erkend door beroepsvereniging BATC. Regelmatig volg ik bijscholingen. 

reviews

Wat klanten vinden

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Ze begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met
voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot
stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één
keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook
natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Wendy begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met voedingsadvies op een manier die past. We hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde doelen voor onze consultaties opgesteld en Wendy was niet alleen geïnteresseerd in inzicht in de gezondheid van onze zoon, maar ook in zijn persoonlijkheid. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Meike

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op