Ga naar hoofdinhoud

Waarom Wendy Kindervoedingscoach?

Waarom Wendy Kindervoedingscoach?

Omdat ieder kind het verdient om op te groeien tot een gezonde volwassene. Voeding en leefstijl zijn hierin een belangrijke schakel.

Voedingscoach voor kind en gezin

Vanuit Wendy Kindervoedingscoach ondersteun ik jou op weg naar een gezin met kinderen die energiek, fit en blij opgroeien tot een gezonde volwassene.

Naar het traject
5 Pijlers Breinkidz

Breinkidz

Als Natuurlijk AD(H)D en breincoach bied ik een pakket van leefstijl en voedingsadvies waardoor het brein van jouw kindje weer in zijn kracht wordt gezet!

Naar het traject

Wijs in Voeding

Vanuit Wijs in Voeding streven wij naar een generatie die weer weet wat de kracht van voeding is. Wij geven interactieve ouderavonden en workshops rondom natuurlijke voeding voor kinderen.

Meer informatie?
Wijs In Voeding Team

“In 2040 staat er een generatie die weer bewust is van de kracht van voeding voor een gezond lichaam.”

Kunnen jullie als gezin, kinderdagverblijf of basisschool wel wat hulp gebruiken?

Aarzel niet en neem contact op voor de mogelijkheden.

Mijn opleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO en erkend door beroepsvereniging BATC. Regelmatig volg ik bijscholingen. 

reviews

Wat klanten vinden

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op