Skip to content

Mijn naam is Wendy

Ik ben getrouwd met Raoul en samen hebben wij drie kinderen, Isa, Yannick en Emma.

Opleiding en gezondheid

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heb ik altijd met kinderen en gezinnen gewerkt op verschillende plekken in de kinderopvang en jeugdzorg. Nadat ik zelf door drukte en stress last kreeg van gezondheidsproblemen ben ik mij verder gaan verdiepen in de kracht van voeding voor een gezond lichaam. Ik had in de afgelopen jaren al in mijn eigen gezin gezien dat klachten zoals eczeem of griepklachten positief te beïnvloeden zijn door de juiste voeding. Maar ook voor mijn Hashimoto (auto-immuunaandoening) heeft de kennis die ik heb vergaard over juiste voeding en de toepassing hiervan een positieve invloed op mijn energie, focus en stemming!

Passie voor natuurlijke voeding

Omdat ik inmiddels gestopt was met mijn werk in de jeugdzorg en helemaal mijn passie in de natuurlijke voeding gevonden had ben ik de opleiding tot Kindervoedingscoach gaan doen aan de Better Health Academy. Deze opleiding paste perfect bij me, tijdens de opleiding had ik regelmatig momenten dat ik mijn zojuist vergaarde kennis van de daken wilde schreeuwen! “Dit moet toch iedereen weten! En zeker ouders en kinderen. “

Sinds begin 2023 ben ik ook Natuurlijk Breingezondheid en AD(H)D Coach. Een prachtige link met mijn ervaring in de jeugdzorg. Door de kennis vanuit deze opleiding kan ik breinuitdagingen vanuit een andere invalshoek bekijken. Zo is mijn Breinkidz programma ontstaan!

Mijn eigen gezin

Zo ben ik ook de voeding voor mijn gezin met kleine stappen gaan verbeteren. Wat een mooi proces van vallen en opstaan! En wat heeft mijn gezin veel geleerd over voeding. Vooral het bewustzijn bij zowel de kinderen als mijn partner is mooi om te zien. Resultaat is op dit moment dat wij allen vrijwel nooit ziek zijn of heel kort, geen eczeemklachten meer, goede ontlasting. Er is veel energie en vrolijkheid in huis. Ook merk ik op dagjes uit dat de kinderen volop genieten in een pretpark of dierentuin. Zij bieden makkelijk weerstand tegen de verleidingen in de omgeving.

“In 2040 staat er een generatie die weer bewust is van de kracht van voeding voor een gezond lichaam.”

WENDY | Kindervoedingscoach

In een flow vanuit dit mooie pad ontstaat mijn eigen praktijk WENDY | Kindervoedingscoach! En wat ben ik daar trots op! Ik mag al deze mooie en belangrijke kennis delen met andere gezinnen en professionals en help ze zo op weg om zichzelf beter te voelen en hun kinderen gezond groot te laten worden. Mijn kennis over voeding, leefstijl en opvoeding combineer ik in fijne trajecten voor gezinnen.

Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier.

 

Contact opnemen

“Ik wil mensen bewust maken van het belang van zo puur mogelijk voeden voor een gezond lichaam. Mijn wens is dat kinderen energiek en blij opgroeien tot een gezonde volwassene.”

Voor gezinnen

Wil je ook weten welke voedingsstoffen een kinderlijf nodig heeft? Het hele gezin heeft hun leven lang profijt van deze kennis! Met een persoonlijk adviesplan en begeleiding op maat kun jij stappen maken op het pad naar gezondheid, vitaliteit, focus en blijheid… voor het hele gezin!

Laat voeding het medicijn zijn en voorkom of genees vervelende kwalen als eczeem, buikpijn of overgewicht bij je kind.

Breinkidz

Natuurlijk breingezondheid en AD(H)D coach

Heeft jouw zoon of dochter ook een bijzonder brein?

Heb je al van alles geprobeerd? Maar nog niet naar leefstijl en voeding gekeken? Start dan nu met het Breinkidz traject!

Wijs in Voeding

Samen met mijn collega’s van “Wijs in Voeding” verzorg ik voorlichting, ouderavonden en workshops over natuurlijke voeding voor kinderen. Veel verschillende thema’s zijn mogelijk!

Mijn opleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO en erkend door beroepsvereniging BATC. Regelmatig volg ik bijscholingen en verdiep ik mij door middel van zelfstudie.

reviews

Wat klanten vinden

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Ze begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met
voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot
stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één
keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook
natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op