Skip to content
Voeding & AD(H)D lunchtrommel

Guide AD(H)D & Voeding bij kinderen

Binnenkort beschikbaar, schrijf je alvast in voor de wachtlijst!

Guide AD(H)D & Voeding bij kinderen

Zo leuk om ook hier op mijn website te vermelden dat ik bezig ben met de ontwikkeling van een online gids over AD(H)D bij kinderen & Voeding.

Mijn guide is vernieuwend en zet alle ins en outs over voeding en AD(H)D op een rij, zodat je direct aan de slag kunt!

Mijn guide is jouw eerste stap richting een natuurlijke aanpak van AD(H)D. Inclusief fijne recepten die ook leuk zijn om samen met jouw kind klaar te maken! Direct een fijne breinoefening 😉

Weet jij wat de rol van de darmen is bij AD(H)D? En welke specifieke voedingsstoffen belangrijk zijn om voldoende binnen te krijgen? En wat kun je beter mijden?

Eind mei is de guide klaar maar je kunt nu alvast op de wachtlijst komen via deze link: https://wendykindervoedingscoach.activehosted.com/f/5

Of stuur mij een bericht of e-mail.

Liefs Wendy

 

reviews

Wat klanten vinden

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Ze begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met
voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot
stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één
keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook
natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Wendy begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met voedingsadvies op een manier die past. We hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde doelen voor onze consultaties opgesteld en Wendy was niet alleen geïnteresseerd in inzicht in de gezondheid van onze zoon, maar ook in zijn persoonlijkheid. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Meike

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op