Skip to content

Oei, deze ontbijtkoekies zijn overheerlijk!

Oei, deze ontbijtkoekies zijn overheerlijk!

Inspiratie voor het weekend! Maar ook heerlijk in de lunchtrommel.
Je kunt het zien als een voedzame variant van de ontbijtkoek… maar dan anders!

Dit is een supersimpel recept met als basis havermout, banaan en kokosolie. Dit kun je lekker aanvullen met noten, gojibessen, rozijnen of ander gedroogd fruit. In de avond maak ik het beslag klaar binnen 10 minuten en in de ochtend direct oven aan, koekjes vormen op de bakplaat en na 20-25 minuten ruikt het heerlijk in huis. Eén tip: maak meteen een dubbele portie 😉

In deze samenstelling zorgt dit tussendoortje of aanvulling op het ontbijt voor een stabiele bloedsuiker en blijft de concentratie goed. Een optimale maaltijdsamenstelling is de absolute basis voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Een stabiele bloedsuikerspiegel heeft een positief effect op de concentratie en op de vertering van het voedsel. En door de langzamere opname van suikers blijft de energie in tact en ben je langer verzadigd.

Bonustip: Wist je dat het volgen van een recept voor kinderen met AD(H)D symptomen een goede oefening van vaardigheden is. Ze oefenen de executieve functies, plannen, begrijpend lezen, taken opvolgen, resultaat behalen. En als het resultaat ook nog lekker is geeft dit een positieve boost. Met dit overzichtelijke recept gaat dat zeker lukken!!

Ennuh… eet smakelijk!

 

reviews

Wat klanten vinden

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Wendy. Ze begrijpt dat elk kind en gezin anders is en helpt met
voedingsadvies op een manier die past.. Wendy begrijpt ook dat verandering niet van de ene op de andere dag tot
stand komt en is goed in het op elkaar afstemmen van de informatie die ze deelt, maar ook in het niet te veel in één
keer veranderen van het dieet. Wendy bereidt zich iedere sessie grondig voor en zorgt zo voor een nuttig maar ook
natuurlijk en vriendelijk gesprek tijdens het consult.

Wendy heeft ons en ons gezin laten inzien hoe we gezonder kunnen leven. Wij kunnen dit op ons eigen tempo invoeren en hebben al mooie stappen gezet. Ook is het leuk dat ze toegankelijke recepten deelt die makkelijk klaar te maken zijn.

Lisanne en Bart

“Wendy gaat grondig en persoonlijk voor jou en jouw kind aan de slag. Met een aanstekelijke passie heeft ze ons gezin geholpen om kleine realistische stapjes te zetten naar een rustigere huid van ons kind. Dank je wel, Wendy!”

Nadine

 

“Wendy heeft met veel inlevingsvermogen en geduld ons gezin handvatten geboden voor het introduceren van gezondere voeding. De kinderen waren enthousiast over de challenges die zij aangeboden kregen en die perfect op hen waren afgestemd. Zij heeft enorm veel kennis gedeeld en hiermee kunnen we weer een stap vooruit op weg naar volwaardige voeding.”
Gemma en Marc

Wendy heeft onze zoon fantastisch geholpen. Na jarenlange chronische obstipatie, slaapproblemen, en bezoekjes kinderarts, heeft Wendy dit weten te keren op een manier die past binnen ons leven. En voedingskeuzes waar onze kinderen ook blij van worden. Dit was zoveel meer dan wij op gehoopt hadden. Wij dachten altijd onze kinderen al gezond eten te geven binnen de schijf van vijf. Maar Wendy heeft ons met haar adviezen verder gebracht dan wij ooit gedacht hadden.

Eveline

Wendy Voedingscoach

Contact

KVK: 84738383

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op